Een plezierige ontdekking!

Uit in Twente

Uit in Twente: Een groot aanbod aan activiteiten

In Den Ham is een groot aanbod aan activiteiten. Van avontuurlijke activiteiten tot activiteiten met kinderen en culturele activiteiten. Wist u dat Brinkdorp Den Ham ook vele overnachtingsmogelijkheden biedt? Kom gezellig naar een van de vele campings, bed en breakfasts of vakantieparken.

Uit in Twente: Kunst en Cultuur

Ook op cultureel gebied heeft Den Ham genoeg te bieden. Wat dacht u van een bezichtiging van de kerktoren? Of breng een bezoek aan het MiddendorpshuisDe mogelijkheden zijn eindeloos. Hieronder vindt u een klein overzicht van de mogelijkheden in en rondom Den Ham:

Een dagje uit in Brinkdorp Den Ham

Op zoek naar een activiteit of evenement in Twente? In de omgeving van Den Ham is er vanalles te doen. Zo zijn er diverse evenementen die in dit Brinkdorp worden georganiseerd. Ook voor activiteiten heeft u een ruime keuze; er zijn avontuurlijke activiteiten, activiteiten en uitstapjes met kinderen, culturele activiteiten (zo kunnen bijvoorbeeld de kerktoren in Den Ham en het Middendorpshuis bezichtigd worden), diverse wandel- en fietsroutes om de natuur te ontdekken, verschillende mogelijkheden voor sport en spel (zoals een kanotochtover de vecht) en ook voor uitgaan bent u in Den Ham aan het goede adres.