Een plezierige ontdekking!

De Zeven Zaligheden

Foto van De Zeven Zaligheden
Foto van De Zeven Zaligheden
Foto van De Zeven Zaligheden
Foto van De Zeven Zaligheden
Foto van De Zeven Zaligheden

Kookworkshops, kooklessen en proeverijen

Het volgen van de kookworkshops, kooklessen en proeverijen is voor iedereen met een bourgondische levensstijl die graag in goed gezelschap in een gemoedelijke sfeer een maaltijd wil bereiden en hiervan wil genieten in een sfeervolle ambiance.

Verschillende thema’s en streekproducten

In onze studio koken wij met eerlijke streekproducten (zoveel mogelijk biologisch en ecologisch). Gedurende het gehele jaar geven wij verschillende thema workshops en proeverijen. De thema’s hangen af van de seizoenen of leuke dingen waar wij zelf tegen aan lopen. Je kunt hierbij denken aan een Italiaanse avond bijvoorbeeld of een wijnproeverij met Spaanse wijnen en eten of een ontdekkingsreis van de eetbare planten uit onze omgeving. De thema’s zullen toegankelijk zijn voor zowel jong (vanaf 7 jaar) als oud (geen leeftijdsgrens). Het inschrijven voor een thema kan op individuele basis.

Geschikt voor een ieder

De workshop zijn voor zowel zakelijke ondernemingen die iets willen doen met teamontwikkeling/ontspanning, maar natuurlijk ook voor particulieren die koken als hobby hebben en hier iets mee willen doen. De workshops beginnen vanaf 8 personen. Het menu wordt van tevoren vastgesteld waarbij rekening wordt gehouden met de kookervaring of kookwensen van de gasten.

Speciale wensen en diëten

Kookstudio De Zeven Zaligheden is niet alleen geschikt voor het ontvangen van (grote) groepen, maar ook geschikt voor rolstoelgebruikers. De kookworkshops worden uitgevoerd onder deskundige leiding van Ron Kramers meester slager en chefkok. Wij houden rekening met diëten en allergieën. Er is een speciale plaats om te koken voor mensen met een glutenvrij dieet.

Contact
Geerdijk 36b
7683SR Den Ham
T. 0546-625341

 

Ga naar de website