Een plezierige ontdekking!

Schoenenhuis Jan Pas

Schoenenhuis Jan Pas heeft in 1961 voor het eerst zijn deuren geopend. Nu met inmiddels vestigingen in Den Ham, Wierden en Dedemsvaart. Schoenenhuis Jan Pas is een dynamisch familiebedrijf dat al meer dan 45 jaar garant staat voor kwaliteit en deskundigheid. Den Ham staat onderleiding van Jannie Pas en Hendriëtte Pas.

Gezellig winkelen, u persoonlijke aandacht, eigen inkoop, 2000 m² met actuele schoenmode, en een uitgebreid assortiment voor jong en oud. Dat heeft Schoenenhuis Jan Pas tot een begrip gemaakt in de hele regio.

Ons assortiment bevat onder andere luxe dames, heren, jeugd en kinderschoenen met de beste en actuele trendy merken. Hendriëtte en Hanneke Pas zorgen samen voor een modieuze en onafhankelijke collectie, in alle vestigingen, het hele jaar door. Ze bezoeken o.a. schoenenbeurzen in Milaan en Düsseldorf om voor u een mooie, modieuze en comfortabele collectie samen te stellen.

Voor de mensen die podologische steunzolen dragen, hebben wij onze collectie uitgebreid met nieuwe merken. Uw voetspecialist bij uitstek. Ons vakbekwame team beschikt over kennis en diploma`s voor podoloog, schoentherapeut, en kinderpodoloog. Voortaan hoeft u uw voeten niet meer onder stoelen of banken te steken, want voor de passende schoenen bent u bij Schoenenhuis Jan Pas aan het juiste adres.

Ook heeft Schoenenhuis Jan Pas een eigen schoenmakerij. De schoenmaker van Jan Pas, Gerard, beschikt over jarenlange ervaring, ambachtelijke materialen en een modern machinepark. Hierdoor kan hij in Den Ham de meeste reparaties uitvoeren terwijl u wacht met een kopje koffie.

Kortom, Schoenenhuis Jan Pas heeft alles aan boord wat nodig is voor een geslaagde koers.

Welkom de koffie staat klaar!

Openingstijden

Maandag: 13.30 – 18.00 uur
Dinsdag: 09.00 – 18.00 uur
Woensdag: 09.00 – 18.00 uur
Donderdag: 09.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Contact
Schoenenhuis Jan Pas
Brinkstraat 20
7683 BN Den Ham
T. 0546 671267
E. info@janpas.nl

Ga naar de website