Een plezierige ontdekking!

GroenRijk Timmerman

GroenRijk Timmerman is een middelgroot tuincentrum met een oppervlakte van ruim 4200 m2. Bij ons tuincentrum vindt u genoeg inspiratie voor uw tuin- en interieurideeën. U kunt ook bij ons terecht als u een balkon heeft. Van mooie binnen- en buitenpotten tot tuingereedschap en vijver oplossingen. En niet te vergeten heel veel binnen- en buitenplanten. Vraag ons gerust voor advies op maat of kom bij ons langs voor mooie cadeaus.

Wij hebben een gespecialiseerde en grote snijbloemenafdeling. Doordat wij dagelijks verse aanvoer van de veiling hebben, kunt u altijd rekenen op verse bloemen. Wij zij dan ook gspecialiseerd in gelegenheidsbloemwerk.

Op onze afdeling BuitenRijk vindt u alles voor uw tuin of balkon. Planten, potterie en leuke assesoires voor buiten. Op de afdeling BinnenRijk wordt u geïnspireerd met mooie binnenplanten,en een groot assortiment aan kamerplanten en potterie. Wij blijven u inspireren op de afdeling SfeerRijk. Hier vindt u prachtige vazen, kandelaars, kussentjes en nog veel meer stijling artikelen waar u uw interieur helemaal mee af kunt maken.

Voor uw vijver en alles wat daar bij komt kijken, zoals vissen, waterplanten en pompen kunt u terecht op de afdeling WaterRijk.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de informatiebalie in ons tuincentrum. Hier kunnen wij specifieke vragen beantwoorden. Ook kunt u hier terecht met vragen over garantie, ruilen en cadeaubonnen.

Openingstijden

Maandag: 09.00 – 18.00 uur
Dinsdag: 09.00 – 18.00 uur
Woensdag: 09.00 – 18.00 uur
Donderdag: 09.00 – 21.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Contact
GroenRijk Timmerman
Daarleseweg 15
7683 RC Den Ham
T. 0546 671756
E. timmerman@groenrijk.nl

Ga naar de website