Een plezierige ontdekking!

Vakantiepark De Lourenshoeve

Vakantiepark De Lourenshoeve is een rustig en kleinschalig vakantiepark gelegen in het fraaie groene landschap van Twente, op de grens met Salland nabij het authentieke brinkdorp Den Ham. De ligging van het park is niet alleen mooi, maar ook bijzonder gunstig. Zo kunt u bijvoorbeeld wandel- en fietstochten maken door het sfeervolle landschap, historische dorpjes bekijken en diverse nabij gelegen attracties en bezienswaardigheden bezoeken.

Bij Vakantiepark de Lourenshoeve vindt u nostalgische vakantieboerderijtjes en groepsaccommodaties. Ook is er een camping met plaats voor 15 tenten/caravans. Door de kleinschalige opzet van het park zullen met name rust-,- wandel- en fietsliefhebbers zich op De Lourenshoeve thuis voelen. Het park staat garant voor een heerlijk en ontspannen verblijf. Dankzij de aanwezigheid van een moderne manage, waar u uw eigen paard kunt stallen en paardrijlessen kunt volgen, zullen ook paardenliefhebbers zich uitstekend vermaken.

De sportieve gast kan een balletje slaan op de tegenover het park gelegen, pitch & putt baan. Ook boogschieten, mountainbiken, kanovaren of het bezoeken van een attractiepark behoort tot de mogelijkheden.

> Bekijk hier een overzicht van alle overnachtingsmogelijkheden in Den Ham

Contact
Flierdijk 3
7683RA Den Ham
T. 0546-672950