Een plezierige ontdekking!

SVR camping & Boerderij / appartementen De Regge-Vallei

Foto van SVR camping & Boerderij / appartementen De Regge-Vallei
Foto van SVR camping & Boerderij / appartementen De Regge-Vallei
Foto van SVR camping & Boerderij / appartementen De Regge-Vallei

Op de grens van Salland en Twente ligt te midden van stuwwallen, kronkelende weggetjes en groene weilanden “De Regge-Vallei”. Gelegen aan fiets-en wandel knooppuntnetwerk.In een streekeigengebouw zijn vijf appartementen voor 2-4 personen gerealiseerd. In de 4 persoonsappartementen kunt u ook de romantiek van slapen in de bedstee beleven. Eén appartement is rolstoelaangepast.

Boerderijcamping

De boerderijcamping heeft 35 toeristische standplaatsen.
(Recreatieve) voorzieningen: Ruime standplaatsen met electra (6A), water, rioolafvoer.Verharding onder voortentgedeelte.Nieuw sanitairgebouw, voorzien van vloerverwarming, dames- en herenafdeling.Per afdeling: 2 douche’s met wastafels, 3 wastafels en 2 toiletten Spoel- en afwasplaats binnen (warm water) ,wasmachine, wasdroger, strijkplank met strijkijzer, vries-koelcombinatie overdekte fietsenstalling met oplaadpunt voor elektrische fiets. Biljart, visgelegenheid , speelweide, zandbak, schommels, wip-wap, rekstokken, skelters, kinderfietsjes, tafeltennisspel en voetbalspel ,boerderijdieren.

Boerderijappartementen

In een streekeigengebouw zijn vijf appartementen voor 2-4 personen gerealiseerd. In de 4 persoonsappartementen kunt u ook de romantiek van slapen in de bedstee beleven. Eén appartement is rolstoelaangepast. Boerderijgedeelte: Het woongedeelte van de karakteristieke rietgedekte Saksische boerderij is geschikt voor 8 personen.

Huisdieren: Honden alleen toegestaan op camping.

Openingstijden
Appartementen: het hele jaar
Camping: 15 maart – 31 oktober

Contact
Meersendijk 32
7683PD Den Ham
T. 0546-671703
E. dereggevallei@hetnet.nl

Ga naar de website