Een plezierige ontdekking!

Groepsaccommodatie Twente

Foto van Groepsaccommodatie Twente
Foto van Groepsaccommodatie Twente
Foto van Groepsaccommodatie Twente
Foto van Groepsaccommodatie Twente

Op zoek naar een Groepsaccomodatie Twente?

Den Ham, een plaats in de plattelandsgemeente Twenterand, biedt diverse mogelijkheden om te overnachten met een grote groep. Overnachten in een heuse Ranch? Overnachten tussen de Regge en de Vecht? Of boek uw groepsaccommodatie op een kampeerboerderij. Er zijn volop mogelijkheden.

Veelzijdig aanbod

De website van Brinkdorp Den Ham is een initiatief om informatie over Brinkdorp Den Ham bij toeristen onder de aandacht te brengen. Op onze website staan naast bed & breakfasts, vele campings, boerencampings en minicampings, bungalowparken, appartementen, groepsaccommodaties en vakantiewoningen vermeld.

De omgeving van Den Ham

Uw verblijf in groepsaccommodatie in Den Ham (Twente) is een prima uitvalsbasis om diverse activiteiten te ondernemen. Maak met uw groep een kanotocht, ga zwemmen in zwembad De Groene Jager of kies voor het echte avontuur bij Vechtdal Adventure. Zo kunt u één van de vele musea bezoeken, gezellig winkelen in het centrum van Den Ham, op stap gaan naar een wijngaard, een ijsboerderij bezoeken en nog veel meer. Sportief aangelegd? Er zijn diverse wandel- en fietsroutes die u door de prachtige omgeving leiden.

Meer informatie Groepsaccommodatie Twente

Een overzicht van de groepsaccommodaties in Twente zijn hieronder voor u opgesomd. Heeft u vragen over Brinkdorp Den Ham of wilt u dat uw eigen groepsaccommodatie hier vermeld wordt? Neem contact op via info@brinkdorpdenham.nl. Volg ons ook via Twitter en Facebook en blijf op de hoogte van het toeristische nieuws en komende evenementen.

Groepsaccommodaties in Den Ham

Groepsaccommodatie Twente