Een plezierige ontdekking!

Groepsaccommodatie Melody Ranch

Unieke groepsaccommodatie gelegen pal aan het Zandstuvebos. De Amerikaanse blokhut op de Melody Ranch is een kopie van een echte Amerikaanse pioneers cabin. De Amerikaanse blokhut is een chinked-style log home zoals men die nog steeds tegenkomt in Amerika. Er kunnen twee personen overnachten in een bed gemaakt van boomstammen. Een overnachting in deze Amerikaanse blokhut brengt u terug naar vervlogen tijden.

Schitterende groepsaccommodatie in Twenterand gelegen pal aan het Zandstuvebos. Voor: familieweekend, vriendenweekend, teambuilding of vergaderen.

Capaciteit: 28 personen

(Recreatieve) voorzieningen: 11 slaapkamers – 8 x 2 persoons slaapkamer, 3 x 4 persoons slaapkamer. Bedlinnen gratis. Slaapkamers bereikbaar via veranda . Sanitair op slaapkamers – gratis internet -buitensportactiviteiten op 500 m – saloon met bar De meubels zijn geheel in stijl.
Er is een ruime professionele horecakeuken met vaatwasser.

Voorzieningen per verblijfseenheid Kamers niet roken, eenpersoonsbedden, slaapkamer apart, stapelbedden, dekbedden, bedlinnen, kinderbed, kinderstoel, cv op kamers, terras betegeld, bergruimte, blusapparaat, kleurentelevisie, radio

Bij slecht weer is een BBQ mogelijk onder de veranda. Groot speelveld met kampvuurplaats,mountainbikeverhuur, sportterrein, terras(onoverdekt),tuin

Tijdens uw verblijf heeft u het alleen gebruik van de groepsaccommodatie, die uit Amerika werd geïmporteerd.

Tevens verhuur Amerikaanse blokhut voor twee personen.

De Amerikaanse blokhut op de Melody Ranch is een kopie van een echte Amerikaanse pioneers cabin. De Amerikaanse blokhut is een chinked-style log home zoals men die nog steeds tegenkomt in Amerika. Er kunnen twee personen overnachten in een bed gemaakt van boomstammen. Een overnachting in deze Amerikaanse blokhut brengt u terug naar vervlogen tijden. Een gedeelte van de inrichting van deze bijzondere Amerikaanse blokhut komt uit Amerika. De Amerikaanse blokhut staat in een hoek van ons terrein en het is er heerlijk rustig.

De Amerikaanse blokhut is authentiek gebouwd zoals dat ook gebeurde rond 1880 in Amerika. De schors is met een schilschop van de stammen gehaald. De hoekverbindingen zijn met een bijl uitgekapt en de stammen zijn met touwen op de blokhut getrokken.

Voorzieningen blokhut: Douche met toilet en wasbak, keuken met 4 pits kookplaat – koffiezetapparaat – magnetron.
Zithoek met bank en schommelstoel, eethoek met stoelen en tafel uit Amerika,bed gemaakt van boomstammen met authentieke
Pendleton deken uit Amerika.TV met sattelietontvanger en DVD speler (DVD’s van Amerikaanse ranches aanwezig)

Het gebouw is niet geschikt voor lichamelijk gehandicapten

Huisdieren: Honden alléén na overleg toegestaan

> Bekijk hier een overzicht van alle overnachtingsmogelijkheden in Den Ham

Contact
Ruiterpad 4
7683RC Den Ham
T. 0546-673828
E. info@melodyranch.nl

Ga naar de website