Een plezierige ontdekking!

Camping De Linderbeek.

Boerderijcamping de Linderbeek is een boerencamping: kamperen bij de boer dus. De Vekabo-minicamping is gelegen in Den Ham Overijssel, temidden van de prachtige natuur van Twente, Salland en het rivierengebied: Regge en Vecht.

De camping is een familiecamping voor het hele gezin: van speelmogelijkheden voor de kinderen, een recreatieruimte voor de regenachtige dagen, en vele visstekkies aan de visrijke Linderbeek. Iedereen kan zich op de camping prima vermaken. Geniet van de rust, de ruimte en de schoonheid van het Twentse landschap. Autovrij terrein.

Capaciteit : Totaal capaciteit plaatsen: 35 met eigen electriciteitsaansluiting. Aantal vaste standplaatsen: 5 Aantal toeristische standplaatsen: 30

(Recreatieve) voorzieningen: rustige, ruime plekken alle met electra, van 6 tot 16 Ampere. goede sanitaire voorzieningen (verwarmd) met op elk toilet closetpapier. Wasmachine en wasdroger zijn aanwezig. Speel mogelijkheden voor de kinderen: zandbak, schommels, speelhuisje. recreatieruimte, met zitjes (voor regenachtige dagen) Verhuur feestruimte. Visstekkies aan de visrijke Linderbeek. Mogelijkheid tot huren van kano’s.

Huisdieren: Honden alléén na overleg toegestaan.

Openingstijden
1 april – 31 oktober

Contact
Zomerweg 56
7683PR Den Ham
T. 0546-671422
E. info@linderbeek.nl

 

Ga naar de website