Een plezierige ontdekking!

Bed en Breakfast Twente

Foto van Bed en Breakfast Twente
Foto van Bed en Breakfast Twente
Foto van Bed en Breakfast Twente
Foto van Bed en Breakfast Twente

Op zoek naar Bed en Breakfast Twente?

Den Ham, een plaats in de plattelandsgemeente Twenterand, biedt diverse mogelijkheden om te overnachten in een Bed & Breakfast. Overnachten in een heuse Mexican Ranch? Overnachten in een rustige omgeving net buiten Den Ham? Of genieten van de Twentse Gastvrijheid bij een familie thuis. Er zijn volop mogelijkheden.

Veelzijdig aanbod

De website van Brinkdorp Den Ham is een initiatief om informatie over Brinkdorp Den Ham bij toeristen onder de aandacht te brengen. Op onze website staan naast bed & breakfasts, vele campings, boerencampings en minicampings, vakantieparken,  groepsaccommodaties en vakantiewoningen vermeld.

De omgeving van Den Ham

Uw verblijf in een Bed & Breakfast in Den Ham is een prima uitvalsbasis om diverse activiteiten te ondernemen. Zo kunt u één van de vele musea bezoeken, gezellig winkelen in het centrum van Den Ham, op stap gaan naar een wijngaard, een ijsboerderij bezoeken en nog veel meer. Sportief aangelegd? Er zijn diverse wandel- en fietsroutes die u door de prachtige omgeving leiden.

Meer informatie Bed & Breakfast Twente

Een overzicht van de Bed & Breakfasts in in Twente zijn hieronder voor u opgesomd. Heeft u vragen over Brinkdorp Den Ham of wilt u dat uw eigen Bed & Breakfast hier vermeld wordt? Neem contact op via info@brinkdorpdenham.nl. Volg ons ook via Twitter en Facebook en blijf op de hoogte van het toeristische nieuws en komende evenementen.

Bed & Breakfasts in Den Ham