Een plezierige ontdekking!

B & B Veldzicht

Foto van B & B Veldzicht
Foto van B & B Veldzicht

Welkom bij Bed en Breakfast Veldzicht. Bed & Breakfast Veldzicht ligt aan de rand van de es in het bosrijke dorp Den Ham. Het is mogelijk één of meerdere dagen tot rust te komen en van de mooie omgeving te genieten. Er zijn talloze mogelijkheden voor wandelen, fietsen en/of andere recreatieve aspecten.

De Bed & Breakfast Veldzicht is in een apart gebouw met een eigen ingang en eigen douche en toilet. Dit biedt veel privacy voor u als gast. Roken en huisdieren zijn ongewenst op de kamer. De fietsen kunnen in overleg achter gesloten deuren geplaatst worden. Wij zijn geopend van half maart tot eind oktober. Op de site staat een beschikbaarheid kalender waarop u kunt zien of de accommodatie nog beschikbaar is.

De Bed & Breakfast is één kamer met twee eenpersoons boxsprings. Deze kunnen, naar uw voorkeur, tegen elkaar of uit elkaar staan. In de kamer bevinden zich een zitje met diverse brochures en kaarten, een keukenblok, handdoekenrek en een ontbijtplek. De kamer is te bereiken via een trap. Vanuit het raam in de kamer is er breed uitzicht over de landelijke es en de omgeving. Op de site is een uitgebreide fotogalerie aanwezig waardoor u een indruk krijgt van de kamer en de omgeving.

Het ontbijt wordt op het door u bepaalde tijdstip gebracht. Deze kunt u op de kamer gebruiken of bij mooi weer buiten.

> Bekijk hier een overzicht van alle overnachtingsmogelijkheden in Den Ham

Contact
Esweg 13
7683 VH Den Ham
T. 0546-673338 / 06-42188883
E. mail@bb-veldzicht.nl

Ga naar de website