Een plezierige ontdekking!

Vakantiehuis Twente

Foto van Vakantiehuis Twente
Foto van Vakantiehuis Twente
Foto van Vakantiehuis Twente
Foto van Vakantiehuis Twente
Foto van Vakantiehuis Twente

Op zoek naar een vakantiehuis Twente?

Vind uw vakantiehuis op een van de mooiste plekken van Twente, in Brinkdorp Den Ham (Twenterand). Twenterand is een moderne plattelandsgemeente gelegen in het hart van Overijssel. In en rondom Den Ham zijn diverse vakantiehuizen, vakantieboerderijen en groepsaccomodaties te vinden.

Vakantiehuis Twente: Veelzijdig aanbod

Op onze website vindt u naast een overzicht van vakantiehuizen ook informatie over de omgeving en activiteiten. Naast vakantiehuizen biedt Den Ham ook campings, boerencampings en minicampings, bungalowparken, appartementen, bed & breakfasts en groepsaccommodaties.

De omgeving van Den Ham

Een verblijf in een vakantiehuis Twente in Brinkdorp Den Ham is naast het overnachten een geweldige plek voor uitjes en evenementen. Bezoek één van de vele musea die Twenterand rijk is, kom gezellig winkelen of bezoek een wijngaard. Zelf je eigen ijs maken? Maak een uitstapje naar de ijsboerderij! Via onze website kunt u tevens wandel- en fietsroutes downloaden om de omgeving zelf te ontdekken.

Uw vakantiehuis Twente: meer informatie

Op zoek naar een vakantiehuis Twente? Hieronder vindt u een overzicht van de vakantiehuizen rondom Brinkdorp Den Ham. Heeft u vragen of wilt u dat uw eigen vakantiehuis hier wordt vermeld? Stuur een e-mail naar info@brinkdorpdenham.nl. Blijf op de hoogte van al het nieuws en de evenementen via onze Facebookpagina en Twitterpagina.

Vakantiehuizen in Den Ham